Po prvýkrát na jednom pódiu dvaja Buranovskí

Nebýva zvykom, že na jednom pódiu sa stretnú dvaja menovci. To sa po prvýkrát stalo v Piešťanoch v sobotu 21. septembra, keď v Hudobnom pavilóne v mestskom parku účinkovali dvaja Buranovskí.


Klavirista Daniel Buranovský. (Autor: am)

Ten prvý, o nejaký ten rôčik a skúsenosť bohatší – Daniel Buranovský, hral na klávesoch, keď sprevádzal koncert operného majstra Martina Babjaka a divy Lenky Máčikovej. To bolo miesto pod pódiom doslova preplnené ľuďmi. A s odchodom Babjakovcov sa vyprázdnili aj stoličky v Hudobnom pavilóne. Tie sa ale postupne opäť začali plniť, no už vekom mladšími divákmi, ktorí si nenechali ujsť koncert hudobného zoskupenia BuranoWski, ktoré vraj do Piešťan na ukončenie letnej kúpeľnej sezóny vybral primátor mesta Peter Jančovič.

V ten istý deň po prvýkrát vystúpil v Piešťanoch aj Tomáš Buranovský.

„Videl som ťa stáť s úsmevom a kvetmi vo vlasoch. Nechceš si ma vziať, spýtal som sa prečo, vie len Boh. Láska, to, čo dávaš mi, ti dám, späť ti dám. Spolu skúsme vzťah bez sĺz a drám. Krásou ma tráp, vydržím, čo vydržať má chlap. Láskou ma muč, skôr než vyruší nás prvý lúč…“ Túto skladbu už Piešťanci nôtili spolu s Tomášom Buranovským a jeho kapelou, ktorý zaspieval nielen svoj hit Lúč, ale tiež pieseň s názvom .com, ktorú spievaval aj s Adamom Ďuricom. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava