Týždeň v znamení nehôd a požiarov

Piešťanským hasičom sa posledný septembrový týždeň niesol vo zvýšenom počte dopravných nehôd, ale aj požiarov. Vypomáhali kolegom v Trnave pri hasení chemického skladu a v Piešťanoch na sídlisku Adam Trajan hasili štyri veľké kontajnery.


Na zákrute pri Osade u Januškov za Vrbovým sa zranil pri nehode jeden muž. (Autor: HaZZ )

Vo Vrbovom v smere na Prašník nabúral v pondelok 23. septembra do plota súkromnej firmy vodič osobného auta VW Golf. Nehoda sa zaobišla bez zranení, hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia.

Za Piešťanmi v smere na Trebatice sa v utorok 24. septembra zrazili dve osobné autá s autobusom. Pri nehode sa zranil jeden človek, hasiči mu poskytli prvú predlekársku pomoc a potom sa o neho postarali záchranári. Nakoľko jedno z áut a autobus tvorili na ceste prekážku, bola prejazdná len v strede a tvorili sa kolóny. Hasiči vykonali na havarovaných autách značiek Peugeot Partner a BMW X5 protipožiarne opatrenia, po zdokumentovaní nehody upratali úlomky z pokrčených vozidiel.

Vo štvrtok 26. septembra popoludní sa na Železničnej ulici v Krakovanoch stali dve nehody, pri ktorých havarovali tri osobné autá značiek Renault Scenic, Peugeot Partner a Škoda Fabia. Pri prvej nehode bola zranená tehotná žena, hasiči jej poskytli prvú predlekársku pomoc a následne ju odovzdali záchranárom, ktorí ju zaviezli do nemocnice. Druhá nehoda sa zaobišla bez zranení. Pretože na tomto úseku došlo k úniku prevádzkových kvapalín, na ich odstránenie použili neutralizačnú látku.

Pri teplárni smerom na Trebatice sa minulý utorok zrazili dve autá a autobus.

Nevítaného, ale malého a šikovného hosťa mali obyvatelia domu na Hollého ulici v Piešťanoch vo štvrtok 26. septembra podvečer. Išlo o hada, ktorého hasiči odchytili, strčili do vedra a potom vyľakaného plaza pustili na slobodu do voľnej prírody.

V sobotu 28. septembra popoludní havarovali na ceste smerom za Vrbovým, v zákrute pri Osade u Januškov, osobné autá značiek Subaru Outback a Suzuki Splash, pričom sa tam zranil jeden muž. Piešťanskí hasiči, ktorí tam dorazili ešte pred lekárom, poskytli zranenému prvú pomoc a potom ho odovzdali záchranárom. Následne vykonali na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia.

Ranný budíček mali v pondelok 30. septembra okolo pol piatej obyvatelia Ulice M. Bela v Piešťanoch, pretože tam ktosi podpálil veľkokapacitné kontajnery na odpad. Hasiči na štyri horiace nádoby nasadili vysokotlakový prúd a po uhasení ešte skontrolovali priestor termokamerou. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav