DOMOSS privítal malého Jakubka

  • Nezaradené
  • 28. septembra 2019, 08:00

Nie každý sa môže pochváliť, že prišiel na svet za netradičných okolností. Malý Jakubko, no hlavne jeho mamina si zapamätajú dátum 13. august 2019, ktorý sa taktiež zapísal do histórie Obchodného centra DOMOSS Piešťany. V tento deň sa priamo v aute na parkovisku OC DOMOSS na Bratislavskej ceste narodil malý Jakubko. Na svet ho priviedol jeho vlastný otec o 9:10 h.

Piešťanský DOMOSS obdaroval Kristínu Žáková, ktorá porodila Jakubka v aute na parkovisku spoločnosti. foto: archív DOMOSSu

Z tejto netradičnej okolnosti sa tešila aj spoločnosť DOMOSS. „Sme veľmi radi, že všetko dobre dopadlo a mamička priviedla na svet krásneho zdravého chlapca. Tešíme sa, že sa to stalo práve u nás a môžeme tak byť už od prvého okamihu súčasťou Jakubkovho života,“ zhodnotil riaditeľ DOMOSSu Ing. Miroslav Hrdina.

Čerstvej mamičke už druhého chlapca spoločnosť podarovala pozornosti, aby jej uľahčila prvé mesiace s malým bábätkom. „Jakubkovi prajeme hlavne veľa zdravia, ktoré je najpodstatnejšie,“ doplnil Hrdina.

ts

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava