OD Prior deťom: Najväčšie nafukovacie atrakcie aj módna prehliadka

Piatkové popoludnie prilákalo rodiny s deťmi pred Obchodný dom Prior v Piešťanoch. Ten si totiž tento rok pripomína 36. narodeniny, preto sa vedenie rozhodlo oslavovať spolu s návštevníkmi.


Pred Obchodným domom Prior sa predviedla aj tanečná skupina Flawless. (Autor: am)

Parkovisko pri Priori v piatok 20. septembra praskalo vo švíkoch. Okrem bežných zákazníkov prichádzali celé rodiny, ktoré sa tešili na popoludnie s názvom OD Prior deťom. Najmenším totiž bola venovaná podstatná časť programu. Najmä sa mohli vyskákať na najväčších nafukovacích atrakciách na Slovensku. Nechýbali šmykľavky, pirátska loď, ale napríklad aj nafukovací kamión.

V kreatívnych dielničkách si deti mohli maľovať a čo-to vytvoriť a hneď vedľa sa, naopak, stať samotným plátnom, keďže nechýbalo ani maľovanie na tvár. Kým sa deti zabávali, rodičia si mohli zakúpiť dekoratívne výrobky, jedlo i pitie alebo podporiť zbierku Škriatkova, keďže výťažok z akcie poputuje na vzdelávanie sociálne slabších deti v Piešťanoch. Motoristi zasa obdivovali vystavené vozidlá.

Najmenší sa tešili na predstavenie speváčky Simsalaly.

Najväčšia koncentrácia malých návštevníkov sa však zišla pod pódiom. Najprv sa na ňom uskutočnila módna prehliadka, kde publikum mohlo obdivovať aj svadobné šaty či detské módne modely oblečenia. Po prehliadke sa pod pódiom predstavili tanečníci zo Súkromnej základnej umeleckej školy v Zavretom kúte a napokon pre radosť takmer všetkých malých divákov prišla speváčka Simsalala. Deťom rozdala hudobné nástroje a spoločne si užili vystúpenie plné tanca, spevu aj ponaučenia.

Spokojnosť neskrýval ani riaditeľ OD Prior Marián Šimko, ktorý bol rád, že deti sa zabávali, počasie vyšlo na jednotku a oslava narodenín sa vydarila. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava