Trinásťročná Viktória z Piešťan sa nevrátila domov môže byť kdekoľvek

  • Polícia pátra / Spravodajstvo
  • 25. septembra 2019, 09:50

Polícia pátra po nezvestnej 13 ročnej školáčke z Piešťan. Maloletá Viktória Boháčová odišla včera ráno od babky v Piešťanoch pravdepodobne do školy. Po vyučovaní zvykla chodiť domov okolo 14.00 h, kde sa nevrátila, doteraz nepodala rodine o sebe žiadnu správu a zdržiava sa na neznámom mieste.


Viktória Boháčová (13) (Autor: KrPZ Trenčín)

Viktória Boháčová je 163 cm vysoká, má hnedé vlasy ostrihané do postupna. Dievčina pôsobí starším dojmom, približne na 15 rokov. Pri odchode do školy mala oblečené pepitové nohavice čierno – bielej farby, čierne tričko, blúzku bielej farby s kockovým vzorom, tmavo zelený kabát a čierne topánky so šnúrkami.

Dievčina sa môže pohybovať po meste Piešťany, ale nie je vylúčené, že ju môžete vidieť aj v iných mestách v rámci celého Slovenska. Ak ste nezvestnú Viktóriu spoznali a videli, akékoľvek informácie k jej pohybu môžete nahlásiť ihneď na číslo 158 alebo na najbližší útvar polície. Informácie nám môžete poslať aj cez súkromnú správu facebook sr – trnavský kraj.

Ďakujeme za pomoc!

KrPZ Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava