Havarovaný automobil ktosi o pár dní podpálil


Pred obcou Horná Streda ešte stále straší prevrátené auto Fiata Brava. Jeho majiteľa zadržala polícia. (Autor: Rudolf Sivý)

Uplynulý týždeň piešťanskí hasiči zasahovali pri požiari prevráteného auta pri Hornej Strede, zachraňovali muža, čo sa vyhrážal samovraždou, i zranenú osobu pri zrážke dvoch áut v Krakovanoch.

V utorok 17. septembra dopoludnia mal krízu muž žijúci v bytovom dome na Teplickej ulici v Piešťanoch. Vyhrážal sa samovraždou, preto tam poslali hasičov, aby otvorili byt a zachránili ho. Muž pochádzajúci zo Zavaru im napokon byt otvoril, pričom uviedol, že užil väčšie množstvo liekov. Postarali sa o neho zdravotní záchranári.

Vo štvrtok 19. septembra v noci vyrážali hasiči k požiaru auta, ktoré havarovalo v nedeľu pred Hornou Stredou. Auto ostalo prevrátené na streche, pretože majiteľa zadržala polícia. Havarovaný Fiat Brava niekto o pár dní podpálil. Hasiči požiar uhasili vysokotlakovým prúdom.

V Krakovanoch havarovali v piatok 20. septembra osobné autá značiek Mazda a Toyota. V jednom sa ľahko zranila osoba, ktorej hasiči poskytli prvú pomoc. Do nemocnice ju odviezli príbuzní. Hasiči vykonali na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia, vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav