Sezónu otvorí Balet SND a vokalisti z Fragile

Dom umenia Piešťany otvára už 39. umeleckú sezónu. Každoročne patrí pocta slávnostne odštartovať najbližších desať mesiacov plných kultúry niektorému z najvýznamnejších umeleckých telies súčasnosti. Tentoraz táto úloha prináleží jubilujúcemu Slovenskému národnému divadlu, respektíve jeho baletnému súboru.

Hudba a tanec otvorí 39. umeleckú sezónu. foto: Peter Brenkus

Balet Slovenského národného divadla sa však v utorok 24. septembra o 19.00 h nepredvedie sám. Na javisku budú tanečníkov sprevádzať hudobníci z vokálnej skupiny Fragile. Zoskupenie pod vedením dirigenta Braňa Kostku predvedie spolu s baletným súborom svoje divácky obľúbené predstavenie, plné skvelej hudby a špičkových tanečných výkonov.

Fragile & Balet SND si publikum mimoriadne obľúbilo a vstupenky na toto predstavenie šli pri každom opakovaní doslova „na dračku“. Využite preto príležitosť, že umelci pricestujú priamo do Piešťan, a otvorte s tanečníkmi, hudobníkmi a v neposlednom rade s celým Domom umenia 39. sezónu plnú umeleckých výkonov.

am

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek