V útulku panuje čulý pracovný ruch

Minulý týždeň sme vás informovali o prácach, ktoré sa začali v zadnej časti Útulku Piešťany a budú ústiť do osadenia zatrávňovacích dlaždíc. No to nie je všetko. V areáli na Priemyselnej ulici pracujú dobrovoľníci ako včeličky. Osádzať budú aj nový kotol.

Vďaka pomoci dobrých ľudí sa útulku darí robiť opravy.foto: Útulok Piešťany

Ako informovala riaditeľka útulku Ľubomíra Baleková prostredníctvom webstránky, v areáli vykopali jamy na káble na kúrenie, k tomu treba postaviť sedemmetrový komín a potom osadia kotol. Predbežná kalkulácia na všetko týkajúce sa osadenia kotla má byť šesťtisíc eur, zatrávňovanie a dlaždice do dvetisíc eur.

Všetko ide nielen s pomocou dobrého počasia, ale najmä skvelých ľudí. „Touto cestou sa chceme poďakovať pani Katke a Ivanovi za nezištnú pomoc. Zariadili veľa vecí, ktoré by sme popri prevádzke ťažko zvládli. Ďakujeme za finančnú podporu 1000 eur organizácii Tierwald a pani Marion, ktorá ešte v lete vyzbierala 1600 eur na kúpu kotla,“ dodala na záver riaditeľka.

am

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav