Rozprávkový Čerenec v náhradnom termíne! Už túto sobotu

V sobotu 21. septembra sa medzi 14. a 18. hodinou brehy vrbovského Čerenca už po tretí raz zmenia na rozprávkové.

Rozprávkový Čerenec je podujatím, ktoré vás na celé popoludnie prenesie do rozprávky, a zároveň vám ponúka skvelú príležitosť stráviť spoločne s rodinou čas v prírode. 

Počas okruhu, ktorý vedie okolo vodnej nádrže Čerenec sa tak stretnete s rôznymi rozprávkovými bytosťami, ktoré vás za vašu odvahu, vedomosti a dôvtip odmenia. Tešiť sa však môžete aj na iné aktivity. 

Pripravené je vozenie na koníkoch, jazdenie na autíčkach na dopravnom ihrisku, tvorivé dielne, súťaže pre deti či maľovanie na tvár. Každý malý účastník, ktorý zdolá všetky úlohy, navyše dostane sladkú odmenu. 

Detské divadlo MAO sa predstaví so svojou hrou pre deti s názvom V tom našom autíčku. Predstavenie sa začne o 15.30 h pod hrádzou, zabezpečené budú deky, ktoré môžete využiť na sedenie.

Prezrieť si budete môcť aj výstavu fotografií Vrbového.

Vstupné na podujatie je dobrovoľné. Vítaní sú všetci, ktorí si stále nosia v srdci kus dobra a rozprávky. 

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie neuskutoční.   

ts

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav