Príbeh malého srdiečka zaujal deti

V starom červenom kufríku sú dve krajiny. Krajina čiernych srdiečok, kde sú všetci na seba zlí, nemajú sa radi a ubližujú si. Vládne tam strachom veľké čierne srdiečko – Karol. Ale existuje aj krajina bielych srdiečok, kde sú si ľudia navzájom kamarátmi, deti sa hrajú a majú sa radi. Tam vládne biele srdiečko – Janko.

Bábkoherec Martin Žák sa predstavil aj v Spoločenstve Prístav. foto: FB Agapé

Láskavý Janko si chce nájsť nových kamarátov v krajine čiernych srdiečok. Ako to celé dopadne, sa presvedčili diváci, najmä tí najmenší, ktorí mali možnosť sledovať predstavenie bábkoherca Martina Žáka.

„V prvú septembrovú nedeľu do nášho Spoločenstva Prístav zavítal bábkoherec Martin Žák. Jeho divadelné predstavenie mali možnosť sledovať Piešťanci mladší, ale i starší vekom. Téma s názvom Príbeh malého srdiečka oslovila a zaujala divákov. Zamysleli nad tým, či sa ich životy stotožňujú s tmou – kde sa kradne, klame a zabíja, alebo sú na strane svetla – kde je láska, radosť a porozumenie. Martin vyštudoval VŠMU, odbor bábkoherectvo, a v roku 2008 založil divadlo Agapé. Cestuje po celom Slovensku a prezentuje predstavenia pre deti a mládež,“ uviedla Martina Hargašová z piešťanského Prístavu.

vd

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj