Bývalí útulkáči si zasúťažili

Koniec leta je v areáli na Priemyselnej ulici časom organizovania stretávky bývalých obyvateľov piešťanského útulku. V nedeľa 1. septembra sa aj napriek horúcemu počasiu prišlo ukázať hneď niekoľko šťastných chlpáčov, sprevádzaných svojimi novými rodinami.

Noví majitelia bývalých útulkáčov prišli ukázať, ako sa majú ich chlpáči v súčasnosti. Foto: Útulok Piešťany

Noví majitelia sa s pracovníkmi útulku podelili o novinky zo života svojich psíkov. „Všetci sú šťastní a spokojní, sú to miláčikovia a členovia rodiny. Veľmi sme sa im potešili a ich premena je úžasná,“ skonštatovala riaditeľka Ľubomíra Baleková. Trinásť psích účastníkov rôznych rás, farieb a veľkostí si stretnutie užívalo, ba dokonca sa niektorí neváhali schladiť v pripravenom bazéniku.

Okrem toho sa však aj súťažilo. „Pripravili sme malú agility súťaž. Niektorí zvládli prekážky bravúrne, iní ich nonšalantne odignorovali, ale darček od nás si zaslúžili všetci. Najšikovnejšia bola Libi, po nej Amika a tretia Máška,“ prezradila riaditeľka. Okrem toho najstaršia psia účastníčka Afrika tiež dostala špeciálnu odmenu.

Adoptívni „rodičia“ naďalej zostávajú priaznivcami útulku, a tak neprišli s prázdnymi rukami. „Ďakujeme veľmi pekne za darčeky pre psíkov, azda sa aj ostatným podarí dostať do takých fantastických rodín, aké prišli v nedeľu,“ dodala riaditeľka.

 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava