(Presunuté) Vrbové bude plné detského smiechu

V sobotu 7. septembra sa brehy vrbovského Čerenca už po tretí raz zmenia na rozprávkové. Po predošlých dvoch úspešných ročníkoch tohto podujatia si dobrovoľníci z Parlamentu mladých mesta Vrbové znova pripravili veľa prekvapení a noviniek.

Rozprávkový Čerenec je podujatím, ktoré vás na celé popoludnie prenesie do rozprávky, a zároveň vám ponúka skvelú príležitosť stráviť spoločne s rodinou čas v prírode.

Počas okruhu, ktorý vedie okolo vodnej nádrže Čerenec sa tak stretnete s rôznymi rozprávkovými bytosťami, ktoré vás za vašu odvahu, vedomosti a dôvtip odmenia. Tešiť sa však môžete aj na iné aktivity.

Pripravené je vozenie na koníkoch, jazdenie na autíčkach na dopravnom ihrisku, tvorivé dielne, súťaže pre deti či maľovanie na tvár. Každý malý účastník, ktorý zdolá všetky úlohy, navyše dostane sladkú odmenu.

Vstupné na podujatie je dobrovoľné. Vítaní sú všetci, ktorí si stále nosia v srdci kus dobra a rozprávky. 

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie neuskutoční.  

ts

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila