Vykúpal seba aj auto

  • Reportáž / Spravodajstvo / Región
  • 3. septembra 2019, 11:10

Na piatkové kúpanie na bagrovisku Dlhé kusy v Hornej Strede zrejme nikdy nezabudne vodič veľkého luxusného automobilu značky Land Rover. Auto s pohonom 4×4 bolo raz, dva, tri vo vode. Zosunulo sa z brehu a šlo sa vykúpať za svojím šoférom.


I keď sa potápajúce monštrum chlapi snažili vytiahnuť, podarilo sa to až privolaným novomestským hasičom. (Autor: HaZZ/(ik) )

Bolo to iba pár minút a už z neho trčala len strecha. A hoci sa potápajúce monštrum snažili vytiahnuť, nebolo to v silách plávajúcich chlapov. Na pomoc im museli prísť novomestskí hasiči, ktorí automobil vyrábaný britskou automobilkou Land Rover vytiahli pomocou navíjacieho lana na breh. Táto udalosť mala mnoho divákov, ktorí sledovali, ako hasičské auto „loví na lanko obrovskú rybu“.

O tom, či bude alebo nebude fungovať, sa viedli ešte dlho na brehu hornostredského štrkoviska mnohé dišputy. Aj keď je tento model vskutku luxusný a zrejme vybavený aj na jazdu po nižšom vodnom toku, nikomu nebolo celkom jasné, či nedošlo k skratom v elektroinštalácii.

Poučenie je iba také, že ak idete k vode, svoje vozidlo nechajte zaparkované ďalej, bude to bezpečnejšie. A ak už ste lenivý a unavený, či nebodaj nevládzete, zaparkujte ho dolu kopcom so zatiahnutou ručnou brzdou a zaradeným cúvaním alebo jednotkou či dvojkou podľa toho, kde má vaše vozidlo prednú či zadnú časť. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam.  

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj