Sporák s horiacim hrncom vypli cez balkón hasiči

  • Nezaradené / Piešťany / Spravodajstvo
  • 30. augusta 2019, 17:06

Ak si zábudlivá gazdinká nevypne sporák, na ktorom pripravuje jedlo a odíde z bytu, môže sa spoľahnúť na to, že jej ho vypnú piešťanskí hasiči. To už ale príslušníci HaZZ neprišli ku chutnej večeri, ale k pripálenému hrncu, ktorý horel na sporáku.


Hasiči zlanili a vošli do ohrozeného bytu cez balkón, aby uhasili požiar na sporáku. (Autor: KRHaZZ)

Ak si zábudlivá gazdinka nevypne sporák, na ktorom pripravuje jedlo a odíde z bytu, môže sa spoľahnúť na to, že jej  ho  vypnú piešťanskí hasiči. To už ale príslušníci HaZZ neprišli ku chutnej večeri, ale k pripálenému hrncu, ktorý horel na sporáku. Nikomu však nebolo do smiechu. Situácia bola vážna.

Dym a zápach sa valil  z uzamknutého bytu do chodby činžiaka na Ulici E.F. Scherrera.  Na požiar, ktorý vypukol vo štvrtok 29. augusta večer upozornil sused. Prišli tam metskí aj štátni policajti, ale gazdinky nikde. A tak sa hasiči rozhodli zlaniť do ohrozeného bytu na treťom poschodí od susedov zo štvrtého poschodia.  Dovnútra vošiel horolezec cez balkón.  Zistil, že  na sporáku horí pripálená strava. Po likvidácii požiaru našiel kľúče, odomkol byt zvnútra a priestory spoločne s kolegami odvetral a sprístupnili ich polícii. Vystrašená majiteľka prišla tiež.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela