Piešťany a Viedeň spojí turistická autobusová linka

  • Spravodajstvo
  • 28. augusta 2019, 11:43

Piešťanské kúpele budú od 5. septembra poskytovať novú službu v podobe autobusovej linky Piešťany Spa Express. Premávať bude dvakrát týždenne z kúpeľného mesta do Viedne a späť, informovala Tatiana Nevolná zo Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, a. s.

Turistická linka Piešťany Spa Express bude jazdiť každý štvrtok a nedeľu až do 31. októbra 2019. Odchod z Piešťan bude o 9:30, pričom autobus príde vyzdvihnúť klientov, ktorí majú kúpený cestovný lístok, priamo pred hotel, kde sú ubytovaní. O 12:15 má naplánovaný príchod do Viedne na Hauptbahnhof Südtiroler Platz.

Autobus v rovnaký deň jazdí aj naspäť. Odchod z Viedne bude o 13:30 od Hauptbahnhof Südtiroler Platz, plánovaný príchod do Piešťan je o 15:45. Autobus odvezie klientov, ktorí majú kúpený cestovný lístok na Piešťany Spa Express priamo pred hotel, v ktorom budú ubytovaní. Lístok si môžu zakúpiť nielen kúpeľní hostia, ale aj obyvatelia Piešťan.

„Slovenské liečebné kúpele Piešťany sú otvorené spolupráci i s ostatnými ubytovacími subjektmi, ako sú hotely a penzióny v Piešťanoch. Autobus privezie hostí priamo k dverám daného hotela. Odchod z Viedne o 13:30 by mal pokryť väčšinu príchodov vlakových spojov z celého Rakúska a južného Nemecka,“ dodala Tatiana Nevolná. Štandardná cena cestovného za jeden smer prostredníctvom predajného online systému bude 19,90 eura. V prípade voľného miesta bude možné po dohode v spodných batožinových priestoroch prepraviť aj bicykel.

SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín