Maratón hudby a dobrej nálady je za nami

Hodiny hudby rôznych žánrov, známe i neznáme piesne a k tomu dobré pivo, káva a v podstate čokoľvek podľa chuti. Tak vyzerala terasa piešťanskej Kúpeľnej dvorany v sobotu 17. augusta. Komunitné centrum Apolin tam zorganizovalo Music Fest.


Kapela Edibles zahrala aj niekoľko známych hitov. (Autor: am)

Počasie vyšlo na jednotku, a tak sa muzikanti mohli v plnej paráde predviesť na terase historickej budovy. Ich umenie si tak vychutnali nielen návštevníci dvoch gastro zariadení, ktoré v objekte sídlia, ale aj náhodní okoloidúci či dokonca piknikári.

Na pódiu sa predviedli desiatky umelcov. Bolo počuť džez, rock, šansóny, mnohé známe hity, ale aj skvelú autorskú produkciu kapiel s medzinárodným obsadením.

Maratón hudby odštartovali o druhej popoludní Boogie Boy´S, ktorých o hodinu neskôr vystriedal Blue Note Jazz Band. O štvrtej vystúpila na javisko legenda domácej country scény, Váh River Band, neskôr sa predviedla dvojica Libiaková – Botek. Páni známi ako Staré dobré časy previedli divákov hudbou z minulého storočia a Edibles pripomenuli okrem iného aj tvorbu Richarda Müllera či Michala Penka. Predposlednou kapelou boli iX Oldies a večer zavŕšil Noel McCarthy and Band.

Súčasťou podujatia bola tombola, v ktorej sa objavilo aj mnoho ručných výrobkov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela