V Trebaticiach vystúpi Boban Marković Orkestar

  • Nezaradené / Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 17. augusta 2019, 08:34

Hody Trebatice ponúkajú balkánsku dychovku aj slovenský rock.

Sobotňajší večer na Motokárovej Dráhe v Trebaticiach bude patriť kráľovi balkánskych dychoviek Boban Marković Orkestar.

Hody Trebatice ponúkajú už tradične skvelú zábavu, atrakcie aj sprievodný program. Nechýbajú dve veľké tribúny, veľkokapacitný stan a úžasný výber jedál. Pre návštevníkov sú otvorené dva vstupy. Jeden od hlavnej cesty priamo na dráhu a druhý od kolotočov od obce. 

Areál festivalu otvoril svoje brány v piatok o 16:00 hodine a v sobotu si festivalovú atmosféru budú môcť prísť návštevníci vychutnať od 14:00 hodine.

Boban Markovic. Zdroj foto: NK Factory

Sobota v rytme Balkánu

Zatiaľ čo v piatok roztancovali návštevníkov známe kapely Horkýže Slíže, Desmod, Slobodná Európa, v sobotu organizátori naplánovali koncerti skupín King Shaolin, Malý Princ, speváka Lukáša Adamca a najmä svetoznámej formácie Boban Marković Orkestar.

Repertoár kráľa balkánskych dychoviek tvoria cigánske klasiky, ale predovšetkým hity filmov Emira Kusturicu a vlastné skladby, ktoré teraz opäť predstavia aj na Slovensku.

„Hrali sme u vás už viackrát. Máme radi slovenské publikum, je temperamentné a rado sa zabáva. Zahráme všetky naše pecky a zatancujeme si spolu,“ teší sa na koncert Boban Markovič.

Organizátor žiada návštevníkov, aby do areálu nevnášali žiadne ostré predmety, zbrane, sklo, plechovky a vodu. Festival Hody Trebatice sa začal ako spestrenie hodových zábav v roku 2009 v Trebaticiach pri Piešťanoch.

Program Hody Trebatice.

Hody s veľkými menami

Postupne sa rozrástol na silný malý festival, na ktorom vystúpili IMT Smile, Čechomor, Wanastowi Vjecy, Xindl X, Richard Müller či Modus. Akcia každoročne priláka tisícky návštevníkov.

Nenechajte si ujsť Hody v Trebaticiach na Motokárovej Dráhe v Trebaticiach.

Vstupenky na festival Hody Trebatice sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal a v kamenných predajniach v Piešťanoch a v Trebaticiach.

Aktuálne informácie nájdete na facebookovej stránke https://www.facebook.com/hodytrebatice/. Piešťanský týždeň o tom informovala Nora Krchňáková z agentúry NK Factory.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel