Zuzana Oravcová na majstrovstvách Európy trikrát v Top 10

  • Šport / Ostatné športy
  • 16. augusta 2019, 08:00

V minulom týždni sa v španielskej Seseňe konali Majstrovstvá Európy open vo vodnom lyžovaní, čo znamená spolu pre všetky kategórie od 16 rokov vyššie. Na šampionáte sa zo Slovenska zúčastnila najlepšia slovenská vodná lyžiarka Zuzana Oravcová, ktorá ako jediná ešte juniorka, splnila limity na účasť, inak členka Klubu vodného lyžovania a vodných športov Piešťany.

Zuzana Oravcová je momentálne najlepšia slovenská vodná lyžiarka.

Pretekov sa zúčastnili vodní lyžiari z 19 krajín a Zuzana Oravcová sa v trikoch a skokoch umiestnila zhodne na desiatom mieste a v kombinácii skončila siedma, čo je v konkurencii žien výborné umiestnenie. V slalome bola devätnásta.

Naši vodní lyžiari majú rozbehnutú domácu súťaž Slowakia Trophy, ktorá má tri kolá dve sa už konali v Piešťanoch a Blatnom a tretie vyvrcholí finále a Majstrovstvami Slovenska 17.- 18.09.2019 opäť na piešťanskej Sĺňave. Piešťanci zatiaľ dosiahli výborné umiestnenia a o celkových výsledkoch budeme informovať po ich skončení. (lm)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava