Na Bratislavskej to žije stavbármi a výkopmi

Rekonštrukcia chodníkov, verejného osvetlenia a zároveň obnova zelene na Bratislavskej ceste v Piešťanoch je v plnom prúde. V piatok 9. augusta sme sa prešli po oboch stranách cesty a urobili zopár záberov. Nehodnotíme prácu, len monitorujeme jej priebeh.


Stavebné práce sú rozdelené na tri etapy, aby boli minimalizované dopady na organizáciu dopravy. (Autor: vd)

V časti Bratislavskej cesty, kde to umožňujú priestorové pomery, budujú stavbári spoločný chodník pre cyklistov a chodcov. Radnica zaplatí za vynovené chodníky v dĺžke viac ako 1100 metrov 570-tisíc eur, väčšinu peňazí na tento projekt získala z eurofondov. Zákazku získala trnavská spoločnosť CS, práce majú trvať päť mesiacov.

Chodníky obnovujú v úseku od križovatky s Krajinskou cestou až po Ulicu A. Hlinku. V časti od Krajinskej nebude možné zhotoviť spoločný chodník pre chodcov aj cyklistov, pretože tam mesto nevlastní pozemok v dostatočnej šírke. Stavebné práce sú rozdelené na tri etapy, aby boli minimalizované dopady na organizáciu dopravy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek