Myjavčan, obvinený z brutálnej vraždy, ide do väzby

  • Spravodajstvo / Región
  • 15. augusta 2019, 14:12

Myjavčan, obvinený z brutálnej vraždy 35-ročného Štefana, ide po rozhodnutí súdu do väzby. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. Otrasný čin sa stal uplynulý víkend v obci Poriadie v okrese Myjava. Štefan prišiel upozorniť alkoholom posilneného 65-ročného Jána, aby stíšil hlasno hrajúcu hudbu.


Súd vzal do vyšetrovacej väzby muža obvineného z brutálnej vraždy (svoju obeť prešiel autom a ťahal ju za sebou). (Autor: polícia)

Dôchodca na mladého muža zaútočil oceľovou rúrou a opakovane ho udieral do hlavy. Zraneného Štefana potom priviazal o svoje vozidlo. V besnení sa mu pokúšala zabrániť Štefanova kamarátka s ďalším susedom, no agresívny muž ich ohrozoval kovovou mačetou. Podarilo sa im ujsť a privolali policajtov. Medzitým Ján s pripevneným telom jazdil asi kilometer po lesnej ceste. Štefanovo telo odhodil v močarine.

Ján je obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorú mu hrozí 15 až 20 rokov. Pri domovej prehliadke mu policajti našli aj nelegálne držané zbrane, v tomto prípade je začaté trestné stíhanie pre nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín