Motocyklista prišiel pri nehode o nohu

Niekoľko nehôd motocyklistov zaevidovali policajti v uplynulých dňoch v Trnavskom kraji. Jeden motocyklista havaroval na Havrane nad obcou Banka, pri Dunajskej Strede nedala vodička osobného auta prednosť motorke a najhoršie dopadol mladý motorkár neďaleko Radošoviec, ktorý pri nehode prišiel o nohu.


Pri nehode prišiel motocyklista o nohu (Autor: KR PZ Trnava)

V sobotu v katastri obce Radošovce (okres Skalica) predbiehal 28-ročný motocyklista z Prahy v neprehľadnom úseku osobné auto. V ľavom pruhu sa zrazil s protiidúcim VW Passat. Motocyklista spadol na zem, jeho motorku Suzuki 600 odhodilo do poľa. Mladého muža previezol vrtuľník do nemocnice. Pri nehode mu amputovalo nohu od členka.

V nedeľu v Jahodnej (okres Dunajská Streda) nedala 19-ročná vodička BMW prednosť motocyklu, ktorý išiel po hlavnej ceste. Po zrážke motocyklisti z Českej republiky spadli na zem a 46-ročná spolujazdkyňa sa zranila ťažko.

V ten istý deň havaroval motocyklista na horskom priechode Havran v okrese Piešťany. Zrejme v dôsledku vysokej rýchlosti vyšiel z cesty a spadol. Zranil sa ľahko.

Motocyklista mal nehodu aj na Havrane

V nedeľu večer v obci Šajdíkové Humence (okres Senica) sa zrazil 18-ročný vodič na skútri s chodcom. Motocyklista spadol na zem a ľahko sa zranil.

pror/SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín