Brutálna vražda v obci neďaleko Myjavy, muža vláčil uviazaného za autom

  • Reportáž / Región
  • 12. augusta 2019, 17:04

Brutálna vražda sa odohrala v sobotu podvečer v obci v obci Poriadie v okrese Myjava. Alkoholom posilnený 65-ročný Myjavčan zmlátil 35-ročného Štefana a jeho telo vláčil priviazané za autom. Ako informovala polícia na sociálnej sieti, podľa doterajších zistení Štefan prišiel slušne upozorniť 65-ročného Jána, aby stíšil hlasnú hudbu.


Alkoholom posilnený 65-ročný Myjavčan zmlátil 35-ročného Štefana a jeho telo vláčil priviazané za autom. (Autor: polícia)

Ten však na mladého muža zaútočil oceľovou rúrou a opakovane ho udieral do hlavy. Agresívny dôchodca potom priviazal nohy zraneného muža o svoje vozidlo. Vo vyčíňaní sa mu pokúšala zabrániť Štefanova kamarátka spolu s ďalším susedom, no rozzúrený muž ich ohrozoval kovovou mačetou. Keď sa im podarilo ujsť, privolali políciu. Ján medzitým jazdil s vozidlom asi kilometer po lesnej ceste, pričom celý čas mal za vozidlom upínacím popruhom pripevnené Štefanovo telo. Potom zastavil a uvoľnil popruh. Telo odhodil v močarine a odišiel.

Vyšetrovateľ Jána obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bude spracovaný podnet na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na 15 až 20 rokov. Policajti pri domovej prehliadke u obvineného zaistili nelegálne držané zbrane. V tomto prípade je začaté trestné stíhanie pre zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek