Horná Streda: Karibská noc s temperamentnými latino tancami

  • Kultúra a spoločnosť / Reportáž / Región
  • 8. augusta 2019, 08:00

Ten, kto navštívi Karibik, má dojem, že je v nebi. Karibik vonia dynamickou rytmickou latino hudbou, slnkom, tancami či úžasným rumom. Karibik, to sú palmy, more a láska. Karibik je salsa, samba, chalsa, lambada. Na Karibik sa v sobotu 27. júla premenila aj Horná Streda.


Hornej Strede vládla energická hudba a tanec. (Autor: Simona Chovancová)

„Karibik mi učaroval,“ prezradila majiteľka Chilli kafe v Hornej strede Katarína Mozoláková, kde sa uskutočnilo temperamentom nabité podujatie s názvom Karibská noc. „Boli sme tam niekoľkokrát. Jeho atmosféru a niečo netradičné som chcela priniesť aj sem.“

Podarilo sa. Podujatie Karibská noc sa opakuje každý rok, tentoraz sa tak stalo už po piaty raz. „Vždy hľadám na internete, čo ma zaujme,“ pokračuje K. Mozoláková.

Karibská noc sa začína už tradične detským predstavením. Predstavil sa kúzelník Talostan a deti sa mohli zabaviť na tvarovaní balónov, sledovať jeho kúzla či vyblázniť sa na bublinovej šou.

Samotná latino párty sa začala až podvečer. Tanečník Mário Lopez je skalný účastník podujatia a so svojou skupinou Mário Lopez Dance Company vystupuje každý rok. Mário je tanečník, učiteľ, držiteľ niekoľkých prestížnych ocenení, a tak aj jeho vystúpenie a vystúpenie celej skupiny bolo unikátne.

Dynamické tóny latina roztancovali obecenstvo. Hudobná produkcia patrila didžejovi Jurišovi, ktorý je tiež skalný člen programu.

Nemožno nespomenúť polnočnú bubnovú šou Maribondo. Po nej nastala voľná zábava. Ako prezradili organizátori, Karibskú noc tento rok navštívili nielen obyvatelia Hornej Stredy, ale prišli aj z Piešťan, Trnavy, Nového Mesta nad Váhom, Starej Turej či okolitých obcí. Nechýbalo občerstvenie, miešané drinky, cigary a najmä dobrá nálada.

Slavomíra Nováková

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel