Týrali manželky, muži čelia obvineniam

Policajti z Nového Mesta nad Váhom obvinili dvoch mužov z týrania svojich blízkych. Niekoľko rokov týral svoju manželku 53-ročný Ján. Žene sa vyhrážal, že zabije ju aj seba. Konkrétnosti o dlhodobom psychickom utrpení však polícia pre citlivosť nezverejnila.

Týranej žene pomohla suseda. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, keď jej Ján povedal, že kým sa vráti z dovolenky, jeho žena bude na cintoríne a on bude v base, podala trestné oznámenie. Jána vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby. Stíhaný je vo väzbe.

Manželku, ale aj dve dospelé deti roky týral 63-ročný dôchodca z okresu Nové Mesto nad Váhom. Žene prikazoval, čo môže robiť a musela mu hlásiť každý svoj pohyb. Nevyhla sa ani bitkám. Aj v tomto prípade muža vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby.

Obom obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest na sedem až pätnásť rokov.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav