VÁŽNA NEHODA NA DIAĽNICI AKTUÁLNE ZÁBERY: Pri hromadnej zrážke sa zranilo aj 16-ročné dievča

  • Kraj / Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 29. júla 2019, 18:39

Hasiči ešte stále zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na 64,5 kilometri diaľnice D1 v smere na Hlohovec v katastri obce Červeník. Pri nehode sa zrazil kamión s dodávkou a dvoma osobnými autami. Kamión po náraze prerazil stredové zvodidlá a skončil v protismere. Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, pri dopravnej nehode sa zranilo 12 osôb. Na mieste zasahuje asi 15 hasičov a dve posádky Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Diaľnica je momentálne len čiastočne prejazdná.

Následkom nehody utrpelo 12 osôb zranenia rôzneho rozsahu. (Autor: Polícia)

Ako informovala hovorkyňa spoločnosti Air Transport Europe Zuzana Hopjaková, bratislavskí záchranári do svojej starostlivosti prezvali 16-ročné dievča, ktoré bolo pri príchode leteckých záchranárov z osobného motorového vozidla už vyslobodené hasičmi. S poranením driekovej časti chrbtice a početnými odreninami pacientku v stabilizovanom stave letecky transportovali na centrálny príjem Národného ústavu detských chorôb v Bratislave. Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Trenčína si na mieste prevzala 43-ročnú vodičku. S poranením brucha ju v stabilizovanom stave letecky transportovali do Fakultnej nemocnice v Trenčíne.

(SITA) foto: HaZZ/Polícia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav