Aktualizácia: DIAĽNICA JE V SMERE NA PIEŠŤANY NEPREJAZDNÁ!

Diaľničná polícia upozorňuje vodičov, že z dôvodu vážnej nehody je v km 68,500, asi 500 m pred odbočkou na Hlohovec, diaľnica D1 v smere na Piešťany neprejazdná.
V opačnom smere, na Bratislavu je prejazdný iba jeden jazdný pruh.

Polícia je na mieste, usmerňujeme dopravu a zisťujeme rozsah zranených a škôd. Podľa prvotných informácií mal vodič na kamióne prejsť cez stredové zvodidlá, kde došlo k zrážke s ďalšími vozidlami. Polícia žiada vodičov, aby na presun využili iné trasy.

AKTUALIZÁCIA K SITUÁCII NA DIAĽNICI D1 o 17.10 hod

Diaľničná polícia je ešte stále na mieste dopravnej nehody. Podľa prvotných informácií došlo k nehode najskôr v smere na Trnavu, kde vodič kamiónu vzápätí nezvládol riadenie a prešiel cez stredové zvodidlá do protismeru. Tam došlo k zrážke s ďalšími tromi vozidlami.

Predbežne sa pri nehode sa mali vážnejšie zraniť dve ženy, obe boli prevezené letecky záchranármi do bratislavskej nemocnice. Zranený je aj vodič z kamiónu, ktorý bol prevezený do trnavskej nemocnice.

Diaľnica je v tomto úseku čiastočne prejazdná, v každom smere je možný prejazd v jednom jazdnom pruhu, premávka je priebežná, ale vodičom zatiaľ odporúčame, aby sa tomuto úseku ak môžu radšej vyhli.

KRPZ Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava