Bestrent Cup: Prvé kolo s viacerými zaujímavými zápasmi

  • Nezaradené
  • 28. júla 2019, 10:53

Oblastný futbalový zväz Trnava má za sebou prvý a zároveň veľmi úspešný ročník pohárovej súťaže Bestrent Cup. Zo 60 účastníkov sa do finále prebojovali Zavar s Dubovanmi. Ako víťaz odchádzali Dubovany, ktoré si okrem atraktívnych cien odniesli možnosť štartovať v súťaži Slovnaft Cup, vďaka čomu 28. júla privítajú na svojom štadióne treťoligové mužstvo OFK Malženice. Ani v novom súťažnom ročníku nebude Bestrent Cup chýbať a známe je už aj vyžrebovanie prvého kola.

Pravidlá súťaže sa od minulého ročníka výrazne nemenia. Hrací systém je na jedno stretnutie, víťaz postupuje do ďalšieho kola podľa pavúka. V prípade nerozhodného výsledku sa nepredlžuje, ihneď nasledujú pokutové kopy. Papierovo slabší celok má výhodu domáceho prostredia, no tentoraz len do tretieho kola, potom sa domáci tím bude žrebovať.

V tomto ročníku sa do súťaže prihlásilo 57 mužstiev, a keďže ide o nepárny počet, obhajca pohára OŠK Dubovany sa stal automatickým postupujúcim do druhého kola. Bestrent Cup si nezahrá Dolná Krupá, Vlčkovce, Lovčice, Kľačany a Ratnovce. Prvé kolo sa odohrá počas víkendu 3.-4. augusta a klubom zároveň poslúži ako generálka pred novým súťažným ročníkom, ktorý štartuje o týždeň neskôr. Po dohode klubov a predložení žiadosti v systéme ISSF cez detail stretnutia je možné odohrať stretnutie prvého kola aj v inom termíne, najneskôr však do 6. septembra.

Termíny ďalších kôl: 2. kolo 11. septembra, 3. kolo počas víkendu 9.-10. novembra, štvrťfinále 8. marca alebo 8. apríla 2020, semifinále 7. mája 2020. Termín a miesto finále sa určí dodatočne, oblastný futbalový zväz sa opäť pokúsi doviesť ho na Štadión Antona Malatinského.

Vyžrebovanie 1. kola

3. augusta (sobota) o 18:00: Leopoldov – Šulekovo (Leopoldov pre hody požiadal o zmenu)

4. augusta (nedeľa) o 17:00: Brestovany – Zavar, Dobrá Voda – Dechtice, Bohdanovce – Modranka, Trakovice – Križovany nad Dudváhom, Opoj – Majcichov, Buková – Košolná, Dolné Dubové – Kátlovce, Žlkovce – Bučany, Hrnčiarovce – Cífer, Naháč – Bíňovce, Slovenská Nová Ves – Pavlice, Ružindol – Zeleneč, Suchá nad Parnou – Dolné Orešany, Trstín – Smolenice, Slávia Trnava – Biely Kostol, Madunice – Drahovce, Pastuchov – Sokolovce, Koplotovce – Moravany nad Váhom, Borovce – Červeník, Dolné Trhovište – Bojničky, Veľké Kostoľany – Pečeňady, Kočín-Lančár – Prašník, Šúrovce – Siladice, Dolný Lopašov – Šípkové, Šterusy – Chtelnica, Ostrov – Veselé, Veľké Orvište – Krakovany

ts ObFZ Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava