Výletovali od kúpaliska ku kúpalisku

  • Nezaradené
  • 21. júla 2019, 10:00

Bolo ich sedemnásť detí a k tomu dve dospeláčky. Jedna, čo to celé spískala – šéfka centra voľného času z rakovickej základnej školy Katarína Rafajdusová, druhá, jej kamarátka Iveta „Mucha“ Ondrášiková. Čo robili? Predsa výletovali systémom od bazéna k bazénu, od kúpaliska ku kúpalisku. Celý uplynulý týždeň. Len bolo treba vedieť plávať či potápať sa alebo aspoň splývať.

Deti sa odfotili s vedúcimi pod Trenčianskym hradom. (Autor: I.M.O)

Prvý deň letného prímestského tábora s názvom Žblnk si rakovické deti užili parádne počasie na piešťanskom kúpalisku Eva. Bol pondelok 8. júla a týždenný letný tábor sa ešte len začínal. Na Eve sa decká poriadne vyšantili, zaplávali si, poopaľovali sa a zahrali si rôzne hry, ktoré im vedúce pripravili. Tiež sa dosýta vyzmrzlinovali a vyhranolkovali.

rbt

Na druhý deň sa partia vybrala do Koplotoviec, kde bola voda v bazéne o niečo studenšia ako v Piešťanoch, ale na tretí deň, ktorý býva zvyčajne na rôznych výletoch či oslavách kritický, sa ukázalo, že prázdninové putovanie po kúpaliskách má svoje vyvrcholenie v Trenčíne. „Tam sa deckám páčilo najviac. Užili si šmykľavky, tobogany a spoločne sme sa odfotili aj pod Trenčianskym hradom,“ uviedla Iveta Ondrášiková.

Po úspešnom a náročnom Trenčíne nasledovalo štvrtkové „stíšenie“ na Eve, kde ale mali ich vedúce viac práce. Museli opäť pohýbať rozumom a vymyslieť okrem kúpania aj zaujímavý sprievodný program, aby sa deti nenudili. „A pretože na piatok hlásili ochladenie a dážď, išli sme do bazéna v hoteli Magnólia a tam sme si dosýta zaplávali,“ dodala I. Ondrášiková. 

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila