Pulzačné prístrojové bankovanie ako prvé na Slovensku

  • Nezaradené
  • 19. júla 2019, 08:00

Predstavujem vám prvý prístroj na Slovensku, ktorý pracuje s prerušovaným podtlakom 200 pulzácií (asi 3 Hz) za minútu. Jeho cieľom je pôsobiť na hlboké vrstvy tkaniva vytváraním pulzujúceho masážneho pohybu na tele a napínaním tkaniva zvisle zvnútra von a aktivovať ich.

Prístroj pracuje s prerušovaným podtlakom 200 pulzácií za minútu. foto: (vd)

Pulzačné prístrojové bankovanie je jemná hĺbková metóda, pri ktorej optimalizáciou lymfatického systému a súčasne urýchlením krvného obehu je možné zlepšiť celkové bunkové metabolické funkcie tkanivových štruktúr. Všetky detoxikačné procesy a procesy hojenia, ktoré sú potrebné pre telo, sa môžu vykonávať dôkladnejšie a rýchlejšie. Následne je ovplyvnený stav kože a podkožia, nastáva uvoľňovanie usadenín – odbúravanie tukov a celulitídy, uvoľnenie svalov, zrýchlenie prekrvenia, zlepšenie funkcie vnútorných orgánov cez dráhy reflexných oblúkov a v konečnom dôsledku formovanie a zlepšenie estetického vzhľadu tela.

Ošetrenia spojené s poradenstvom sú vhodné na bolesti chrbtice, poruchy metabolizmu, vrásky, vačky pod očami, opuchy končatín, akné, jazvy, celulitídu, strie, poruchy prekrvenia, bolesti kĺbov, poúrazové stavy svalov a šliach, migrénu, bolesti hlavy, závrate, bolesti prsníkov, fibromyalgiu, poruchy prekrvenia, poruchy panvového dna, funkciu žalúdka a čriev.

Termín si treba telefonicky dohodnúť s Bc. Gabrielou Vicen na 0905/165 265.

inz

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel