Vrbovské Vetry zverejňujú line-up

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 4. júla 2019, 18:00

Vo Vrbovom sa v sobotu 6. júla uskutoční 13. ročník hudobného festivalu Vrbovské Vetry.

(Autor: dan)

Program otvoria o 13:14 filmové melódie v podaní skupiny Feelme a o 14:30 sa môžeme tešiť na veľkú legendu od susedov, kapelu Buty. Nasledovať bude slávnostné otvorenie aj zatvorenie festivalu, o ktoré sa postarajú Vrbovskí víťazi. Po ňom bude pódium patriť world music v podaní skupiny Banda či domácim Karpatským chrbátom, ktoré pokrstia album výberu zo svojej celoživotnej tvorby nahranej v štúdiu nanovo.

Podvečer sa prvýkrát na festivale predstaví silné meno domácej scény – Le Payaco. Samozrejmosťou budú tradičné „športové“ disciplíny ako dostihy na „húpacích konoch“ Velká Vrbovská, Plastová megalukostrelba či automobilové preteky Formula Nula, ako aj úplná novinka z dielne pána Brata – Vetrobal. Ako každý rok pokrstí Braňo Jobus ďalšiu svoju knižnú novinku s názvom Zberný dvor.

O 21:00 privítame na pódiu frontmana skupiny Lucie, Davida Kollera, a po ňom zahrá Slobodná Európa v novej zostave s legendárnym basgitaristom Lacom Lučeničom. Úderom polnoci nastúpi festivalová klasika Chiki liki tu-a a program uzavrie domáci MADratz. Kto by napriek nadupanému line-upu mal stále deficit živej hudby, môže si ju vychutnať vhodením mince do celosvetovo prvého Džukeboxu live, ktorý sa za prvé dva ročníky svojho pôsobenia stal veľkou legendou Vrbovských Vetrov!

vrbovskevetry.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel