Na Pohodu z Piešťan autobusom priamo pred areál festivalu

  • Kraj / Spravodajstvo
  • 24. júna 2019, 12:00

Na obľúbený hudobný festival Pohoda na trenčianskom letisku návštevníkov tento rok dovezú a z festivalu zasa domov zavezú špeciálne spiatočné autobusy Trnavského samosprávneho kraja. Festival vytvára jedinečný priestor na stretnutie rôznych kultúr a pohľadov na svet, je oslavou slobody a tolerancie.

Na obľúbený festival v Trenčíne sa tento rok môžete doviezť z Piešťan tam aj späť pohodovo autobusom. (Autor: pror)

Trnavský samosprávny kraj pripravil návštevníkom Pohody v Trenčíne možnosť využiť pri návšteve autobusové spojenia z regiónu priamo na festival a z festivalu. Organizátor zabezpečil možnosť príchodu autobusov priamo pred vstupnú bránu festivalu, čo najmä v deň začiatku festivalu ušetrí čakanie na vjazde v porovnaní s osobným automobilom viac ako hodinu.

Na Pohodu chodí väčšina ľudí s obrovskou batožinou a taktiež nie sú vždy zaplnené autá, čo spôsobuje kolóny a neprospieva to životnému prostrediu. Preto sa Trnavský samosprávny kraj rozhodol posilniť kyvadlovú dopravu a jednou z výhod autobusov je to, že nemusíte mať starosť s parkovaním auta a nemusíte absolvovať čakacie rady na vstup na festival.

Spojenie bude z Trnavy (Piešťan), Dunajskej Stredy (Galanta, Sereď) a Skalice (Holíč, Senica). Z každého mesta pôjde jeden autobus s asi 50/60 miestami na sedenie. Vo štvrtok 11. júla je príchod medzi 16:00 – 17:00 priamo pred vstupnú bránu bez čakania v radoch. V nedeľu 14. júla je odchod o 10:30 spred hlavného pódia a bez čakania na odchode.

Nákup spiatočného lístka v cene 5 eur je zabezpečený cez dopravcov Arriva Trnava, SAD Dunajská Streda, SKAND Skalica prostredníctvom rezervácie a zakúpenia si v predajných miestach dopravcov, ktorí budú zverejňovať aktuálny stav voľných cestovných lístkov. Platba je možná v hotovosti i dopravnou čipovou kartou. V prípade voľných kapacít je možné zakúpiť lístok priamo v autobuse.

Pohoda sa tento rok koná od 11. do 13. júla. Na zozname sú umelci The Roots, Liam Gallagher, Mac DeMarco, The 1975, Skepta či Michael Kiwa.

ts TTSK

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava