Letná Winterparáda s mega bublinami, aj komentovanou prehliadkou mestského parku

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 23. júna 2019, 15:00

Milovníci dizajnových, slovenských a ručne vyrobených produktov sa iste potešili v sobotu 22. júna. V mestskom parku totiž výrobcovia predstavili svoje produkty počas podujatia Letná Winterparáda.

Winterparáda bola aj letná. (Autor: Rudo Sivý)

Ponožky, tričká, nohavice, zástery, dekorácie, šperky a mnoho ďalších ručne vytvorených vecí si návštevníci mohli prezrieť a zakúpiť počas celého dňa. Priaznivci jogy si mohli zacvičiť priamo na čerstvom vzduchu, deti sa zasa mohli dosýta vyskákať na nafukovacích atrakciách.

Svoje umenie predstavili aj členovia zoskupenia Cirkuskus, ktorí ohúrili deti i dospelých žonglovaním, chôdzou na chodúľoch, alebo megaveľkými bublinami.

Piešťanci si nenechali ujsť ani komentovanú prehliadku mestského parku. Počas nej sa dozvedeli v akom je park stave, aké zámery mali architektky pri návrhu rekonštrukcie, čo všetko by mohlo pribudnúť.

Záujemcovia sa o tom rozprávali s tými najpovolanejšími – s prednostkou mestského úradu Denisou Bartošovou, jednou z autoriek návrhu na rekonštrukciu Dominikou Šimorovou, krajinnou architektkou Evou Wernerovou a riaditeľkou Služieb mesta Piešťany Hanou Dupkaničovou.

Ak ste sa komentovanej prehliadky nezúčastnili, i tak budete mať možnosť nahliadnuť do plánov. Projektový zámer sa dámy rozhodli vytlačiť na veľkoformátový plagát, ktorý osadia do mestského citylightu pri evanjelickom kostole. Tento materiál si budete môcť minimálne najbližších pár mesiacov obzrieť zblízka.

(am)

Fotogaléria: Najkrajšie momenty z podujatia
(galériu zobrazíte kliknutím na text)

0 Shares
Súvisiace články
Letná Winterparáda prekvapila v sobotu  s mega bublinami, ale tiež aj komentovanou prehliadkou mestského parku. Návštevníci sa mohli dozvedieť novinky…
  • 23.06.2019, 14:50
  • Kultúra a spoločnosť / Nezaradené / Podujatia

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava