Vodiči prevrátili autá na strechu aj na bok

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 18. júna 2019, 12:00

Počas uplynulého týždňa sa v piešťanskom regióne stali tri nehody, pri ktorých vodiči prevrátili svoje autá na strechu či na bok. Nebezpečná bola i nehoda pod Havranom.

Medzi Chtelnicou a Nižnou ostalo vozidlo v poli na streche, zranili sa tu dve osoby. © KR HaZZ Trnava

Dvaja dospelí a jedno dieťa sa zranili pri nehode dvoch osobných motorových vozidiel a dodávky pod horským priechodom Havran za obcou Banka v pondelok 10. júna popoludní. Piešťanskí hasiči poskytli zraneným prvú predlekársku pomoc, potom sa ich ujali záchranári. Cesta v oboch smeroch bola neprejazdná. Od úlomkov a škodlivín ju očistili hasiči a potom pomohli odťahovke naložiť havarované autá.

Nechávať zaparkované auto na slabšie viditeľnom mieste sa nevypláca. Zlodeji na takýchto odľahlých plochách môžu aj tancovať. V utorok 11. júna však nekrepčili, zato násilne otvorili nádrž automobilu na Ulici A. Hlinku v Piešťanoch a kradli pohonné hmoty. Okolo auta ostala veľká kaluž, takže privolaní hasiči museli vytečené prevádzkové kvapaliny zneutralizovať.

V poli na streche za Chtelnicou smerom na Nižnú skončilo svoju púť v utorok večer osobné auto Toyota Avensis. Hasiči pomáhali záchranárom ošetriť dve zranené osoby a potom vykonali ďalšie potrebné opatrenia proti požiaru.

V stredu 12. júna likvidovali hasiči požiar malého kontajnera na Teplickej ulici v Piešťanoch. Stačil im na to jeden vysokotlakový prúd vody.

Za Sokolovcami sa vodička prevrátila s autom na bok.

Nákladné auto s osobným sa zrazilo vo štvrtok 13. júna okolo pol siedmej ráno na nadjazde do Trebatíc. O jednu zranenú osobu sa najskôr postarali hasiči, potom ošetrenie nechali na záchranárov. Cestu vyznačili kužeľmi a na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia.

O dve hodiny nato hlásili z operačného strediska, že v Prašníku sa nebezpečne nakláňa nad cestou strom. Hasiči odstránili konáre motorovou pílou a cestu očistili.

Za Sokolovcami smerom na Jalšové havarovala v piatok 14. júna vodička, ktorá Škodu Fabia prevrátila na ľavý bok. Našťastie, žene sa zrejme nič vážnejšie nestalo. Na aute vykonali hasiči protipožiarne opatrenia.

Ďalšie auto sa prevrátilo v Dubovanoch v nedeľu 16. júna predpoludním. Vozidlo Citroen Xsara ostalo na streche mimo cesty. Hasiči poskytli vodičovi prvú predlekársku pomoc, potom ošetrenie nechali záchranárom a venovali sa bezpečnostným opatreniam.

(vd)

Na Ulici A. Hlinku zlodeji poškodili palivovú nádrž a kradli pohonné hmoty. Hasiči museli likvidovať škody.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín