Program na leto chystá aj Ahoj

  • Mladí dnes / Školy
  • 17. júna 2019, 10:00

Školský rok sa pomaly chýli ku koncu a rodičom vyvstáva otázka, čo s deťmi v lete. Dva mesiace prázdnin je dlhý čas, ktorý sa dá tráviť zmysluplne – napríklad športom. Denné tábory preto opäť pripravuje aj piešťanské Centrum voľného času Ahoj.

Voľné miesta sú ešte v karate tábore, ktorý si minulý rok deti poriadne užili. © archív CVČ Ahoj

Emília Pastorková z CVČ nám prezradila, že ako každý rok aj tentoraz v centre organizujú denné letné tábory najmä pre deti, ktoré u nich navštevujú krúžky. O tábory je pritom veľký záujem. „Ponuku sme zverejnili v priebehu mesiaca apríl a do dvoch týždňov sme mali väčšinu táborov plnú. Pre veľký záujem rodičov a deti o denné tábory a obmedzenú kapacitu sme nútení mnohých záujemcov odmietnuť a uprednostniť deti, ktoré navštevujú krúžky v CVČ, čo nás veľmi mrzí,“ skonštatovala.

Tento rok pripravili šesť denných táborov s rôznym zameraním, vychádzajúc zo záujmu detí a činnosti CVČ. Prvý júlový týždeň si deti užijú športový tábor, nasledovať bude turistický a karate tábor, tretí týždeň budú deti tráviť čas v tábore Relax a štvrtý v tábore Dobrodruh. V auguste je pripravený hádzanársky tábor.

Momentálne sú ešte voľné miesta v karate tábore.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel