Výtlky na Bratislavskej sa len zväčšujú

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 12. júna 2019, 08:00

Už je dávno po zime, dokonca aj studené májové počasie pominulo, no Bratislavská cesta v Piešťanoch v niektorých úsekoch stále pripomína ementál. Najmä v časti sídliska Adam Trajan je situácia pre vodičov nebezpečná.

Výtlky sú hlboké a na vodičov číhajú za zákrutou. (Autor: am)

Ak totiž vodič nevie, že na úrovni vjazdu k predajni Kaufland sa na ceste nachádzajú poriadne hlboké jamy, a vojde kolesom do niektorej z nich, môže si minimálne poriadne poškodiť vozidlo.

Poškodené disky či náprava sú škrt cez rozpočet, ktorý nikto z nás nepotrebuje. Spýtali sme sa preto hovorkyne Slovenskej správy ciest, či a kedy plánujú výtlky opraviť. Ani po vyše týždni od zaslania otázok nám však odpoveď neprišla.

Ak sa vám teda stane, že do niektorého z hlbokých výtlkov vbehnete a poškodíte si auto, pričom máte uzatvorené havarijné poistenie, kontaktujte svoju asistenčnú službu. V prípade, že chcete vymáhať náhradu škody od správcu komunikácie, ideálne je privolať políciu, aby potvrdila príčinu poškodenia. Okrem auta treba nafotiť aj výtlk – zblízka i z diaľky, aby bolo vidno, že nebol označený.

Azda sa správa ciest rozhodne Bratislavskú cestu opraviť, kým niektorá z jám ľuďom zbytočne neskomplikuje život.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava