Hostia sa do domu doplazili, odviezli ich do prírody

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 11. júna 2019, 08:00

Piešťanskí hasiči zasahovali v uplynulom týždni nielen pri odchyte hadov z interiéru domu, ale pomáhali zachraňovať ľudí aj majetok v meste i v regióne.

Na dvore jednej z piešťanských víl sa rozpútal požiar odpadu. © KR HaZZ Trnava

Takmer k tragédii mohlo prísť v stredu 5. júna, keď do rieky Váh skočila mladá žena z Krajinského mosta. Okamžite zavolali záchranné zložky, našťastie ešte pred príchodom hasičov žene pomohol okoloidúci občan, ktorý ju zachránil.

V ten večer sa v obci Krakovany zrazili dve osobné autá značiek VW Polo a Fiat. Z prvého z nich vodička odišla, hasiči ju márne hľadali. O zraneného účastníka nehody z druhého vozidla sa postarali záchranári. Hasiči cestu v tme označili výstražnými kužeľmi, autá zabezpečili proti požiaru a vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbčnou látkou a odstránili.

V jednom z domov na Ulici pplk. V. Ábela v Piešťanoch mali v piatok okolo jednej popoludní nezvyčajnú návštevu. Do interiéru im vliezol had. Hasiči ho odchytili a odniesli ďaleko do prírody. A aby toho nebolo málo, na tú istú ulicu sa museli vrátiť ešte raz, pretože do bytu zavítal ďalší plaz. Aj toho vzali a vypustili do prírody.

Vo dvore jednej z piešťanských víl na Beethovenovej ulici v nedeľu 9. júna horel odpad. Rýchlym zásahom hasiči požiar zlikvidovali, čím zabránili, aby sa oheň nerozšíril na blízko odstavené auto a nezničil plot.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav