O knihy v bazáre bol veľký záujem

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 5. júna 2019, 12:00

Medzinárodný klub žien v Piešťanoch PIWC opäť zorganizoval tradičný knižný bazár. Kým pre niekoho nepotrebné prečítané knihy už neplnili účel a azda len zbierali prach na polici, iní sa im teraz potešili. Noví majitelia zaplatili za literatúru symbolickú sumu, pričom celkový výťažok pomôže zdravotne znevýhodnenej Viktórii.

Na výber boli stovky publikácií. (Autor: am)

Tohtoročný knižný bazár sa uskutočnil v posledný májový deň v nových priestoroch. Po prvý raz si milovníci kníh prišli zalistovať a vybrať z publikácií do Elektrárne Piešťany. Niekoľko predchádzajúcich ročníkov sa uskutočnilo v klube ŽiWell, minulý rok knihy zaplnili klubovňu v La Musice.

Do Elektrárne sa nielen zmestilo viac kníh, ale organizátori mali aj dlhší čas na prípravu bazára. Dopadlo to teda výborne. Prišli jednotlivci, rodiny, ale aj študenti. Zdravotne znevýhodnenej Viktórii tak napokon pomôže vyzbieraných 900 eur.

„Všetkým srdečne ďakujeme. Záujem o knihy bol väčší ako naše očakávania. Sme rady, že je záujem o knihy a tiež ochota pomôcť,“ povedala Alžbeta Žofajová z klubu PIWC.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel