Svoj deň si poriadne užili

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 4. júna 2019, 14:00

Štvrtý ročník podujatia Super MDD tento rok prilákal na nové miesto konania stovky najmenších oslávencov. V sobotu 1. júna zavítali deti spolu s rodičmi na plochu za piešťanským Domom umenia a poriadne sa tam vyšantili.

So SpongeBobom sa deti rady pofotili. (Autor: am)

Väčšina návštevníkov si najprv pozrela sprievod otvorenia letnej kúpeľnej sezóny a po jej otvorení sa presunula za Dom umenia. A tam bola zábava, ako sa patrí. Niekoľko nafukovacích hradov, zorbing, loptičky, tvorivé dielne, kútik pre najmenších, maskoti SpongeBob či Olaf, ale aj občerstvenie a mnoho zaujímavých informácií od sponzorov. Tak vyzeral Medzinárodný deň detí na trávnatej ploche za Domom umenia. Slniečko svietilo a deťom nič nebránilo vyblázniť sa.

Celodenný program zorganizovalo piešťanské občianske združenie Myška. Neváhali zavolať ani príslušníkov policajného a hasičského zboru. Obe zložky tam však, našťastie, nezasahovali naozaj, ale ukazovali svoju techniku a prezentovali prácu všetkým záujemcom. Všetci, ktorí sa neboja výšok, mohli dokonca nazrieť na okolie zo strechy hasičského auta. Super zábavu mali deti v hasiacej pene.

Určite si ešte spomínate na minuloročný program ku Dňu detí, ktorý dobrovoľníci z Myšky zorganizovali na ploche pri OD Prior. Vtedy malo podujatie charitatívny rozmer, pričom za vyzbierané financie poputuje začiatkom augusta desať detí do letného tábora. Aj sobotňajšie podujatie bolo opäť okrem zábavy zamerané na to, aby si pekné chvíle mohli užiť deti, ktoré by sa inak do tábora nedostali.

(am)

Na nafukovacie atrakcie si deti museli počkať.
Odvážlivci vyšli na strechu hasičského auta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel