Hasičský týždeň v znamení nehôd

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 4. júna 2019, 08:00

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni riešili dopravné nehody v Ratnovciach, na Banke, vo Veľkých Kostoľanoch aj pri Krajinskom moste v Piešťanoch.

V Ratnovciach ostalo jedno z áut po nehode mimo cesty. © KR HaZZ

V pondelok 27. mája vyslali hasičov do areálu spoločnosti na Vrbovskej ceste, kde majiteľov otec spaľoval odpad v kontajneri. Aj keď išlo o kontrolované spaľovanie, hasiči preventívne radšej oheň zlikvidovali.

V Ratnovciach sa po nehode dvoch osobných vozidiel jedno z nich ocitlo mimo cesty. Tá bola prejazdná len v jednom jazdnom pruhu. O zranenú vodičku sa postarali záchranári, hasiči zabezpečili komunikáciu kužeľmi a na autách značiek VW Golf a Audi Q7 vykonali protipožiarne opatrenia.

Za Bankou v smere na Havran sa v sobotu 1. júna zranil pri nehode motocyklista. Hasiči mu poskytli prvú predlekársku pomoc, na motocykli vykonali protipožiarne opatrenia a vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom. O vodiča sa po príchode sanitky postarali záchranári.

Cestou do Piešťan sa hasiči zastavili pri Krajinskom moste, kde sa zrazili dve autá. Zo štyroch účastníkov nehody dvaja potrebovali ošetrenie. Hasiči im poskytli prvú predlekársku pomoc a na vozidlách vykonali potrebné opatrenia. Premávka bola v ten deň hustá, riadila ju polícia.

Vo Veľkých Kostoľanoch sa 1. júna po tretej hodine popoludní stala dopravná nehoda dvoch osobných áut značiek VW Passat a Renault. Druhé vozidlo skončilo v poli. O zranenú vodičku sa najskôr postarali hasiči a potom záchranári. Premávka bola v jednom z pruhov neprejazdná.

V pondelok 3. júna dopoludnia opäť hľadali hasiči vo vodách Váhu 42-ročného muža z Ukrajiny, ktorý je nezvestný od 25. mája.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel