Staronoví riaditelia škôl dostali menovacie dekréty

  • Kraj / Spravodajstvo
  • 31. mája 2019, 00:00

V priebehu roka 2019 Trnavský samosprávny kraj vyhlásil v tridsiatich školách v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja výberové konania na obsadenie miest riaditeľov škôl. Výberové konania prebiehali v mesiacoch marec a apríl, počas ktorých sa vybralo 19 staronových a siedmich nových riaditeľov. Štyri výberové konania sa budú opakovať. Týka sa to aj výberu riaditeľa Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch.

Medzi jubilantmi, ktorých si Jozef Viskupič uctil, sa ocitli aj riaditeľky piešťanských stredných škôl Anna Zálešáková (vľavo) a Eva Stručková (druhá zľava). © archív TTSK

Trnavský župan Jozef Viskupič na slávnostnom akte, ktorý sa konal v piatok 17. mája, odovzdal 26 dekrétov vymenovaným riaditeľom a zároveň poďakoval a ocenil odchádzajúcich. Menovacie dekréty si z jeho rúk prevzali i staronoví riaditelia Piešťanského okresu. V Rakoviciach bude naďalej pôsobiť vo funkcii riaditeľky strednej odbornej školy Mária Múdra, piešťanskú Strednú priemyselnú školu elektrotechnickú povedie aj ďalšie roky Jozef Kolník, Strednú odbornú školu technickú v Piešťanoch bude aj v ďalšom období manažovať riaditeľ Jozef Porubčan a Strednú odbornú školu obchodu a služieb v Piešťanoch bude naďalej viesť Anna Zálešáková.

Na ostatných stredných školách okresu Piešťany v tomto roku výberové konanie nebolo vypísané. Predseda Trnavského samosprávneho kraja spolu s poslancami zablahoželali aj jubilujúcim riaditeľkám. Okrúhliny tento rok slávi Anna Zálešáková a riaditeľka Strednej odbornej školy záhradníckej v Piešťanoch, Eva Stručková. Ku gratulácii sa pripája aj redakcia Piešťanského týždňa.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava