Počuli ste už o spoločnosti Inalfa?

  • Kultúra a spoločnosť
  • 30. mája 2019, 19:00

Medzinárodnú spoločnosť Inalfa Roof Systems Slovakia, s.r.o., nájdete v priemyselnom parku medzi mestami Piešťany a Vrbové.

Inalfa, spoločnosť sídliaca od roku 2010 v Krakovanoch, je popredným a stabilným výrobcom strešných systémov (panoramatické strechy) pre osobné automobily značiek VW, Mercedes, BMW, MINI, Jaguar, Porsche, Audi a ďalšie. Svoje prvenstvo v rámci európskeho trhu si získala ako dodávateľ strešných systémov pre nákladné autá značiek MAN, DAF, Scania, Iveco, Daimler, Volvo, Renault.

Inalfa patrí medzi najväčších zamestnávateľov v Piešťanskom okrese. V súčasnosti zamestnáva 500 pracovníkov z regiónu, z čoho 70 percent tvoria operátori výroby. Z dôvodu nábehu na trojzmennú prevádzku linky Daimler bude spoločnosť v priebehu mesiacov máj – jún tohto roka navyšovať stav o 35 výrobných zamestnancov.

Vedenie Inalfy počúva potreby svojich zamestnancov, preto vytvára také pracovné podmienky, aby bola zabezpečená ich spokojnosť v čo najväčšej miere. Okrem vhodných mzdových podmienok poskytuje svojim zamestnancom i mnoho ďalších finančných, ale aj nefinančných benefitov.

Medzi najpopulárnejšie finančné benefity patrí 13. plat, každoročná valorizácia miezd, príspevok na dopravu, mesačný príspevok na teplé nápoje, štvrťročné darčekové poukážky a pod. Obľúbené sú i nefinančné benefity vo forme bezplatnej autobusovej dopravy, ovocných dní, firemných podujatí (family day, vianočný večierok, futbalový turnaj) a taktiež možnosti využitia športového areálu v blízkosti firmy (zdarma).

Chcete sa stať súčasťou modernej automobilovej spoločnosti a prispieť k jej rastu? Príďte v utorok alebo vo štvrtok (každý týždeň) o 9:00 priamo do Inalfy, kde vám spoločnosť bližšie predstavia a zároveň sa môžete zúčastniť osobného pohovoru. Bližšie informácie vám poskytneme na tel. +421/948/250 665 alebo prostredníctvom e-mailu na: erika.dankova@inalfa.com.

Lívia Tomčíková, HR manažérka/(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín