M. Holán: Bol to výnimočný výkon

  • Šport / Futbal
  • 29. mája 2019, 14:00

Bezprostredne po zápase vypukla v tábore OŠK Dubovany veľká eufória a víťazné oslavy. Triumf v Bestrent Cup-e sa isto zaradí k najväčším úspechom klubu a Dubovanci sa zapíšu aj do histórie súťaže, keďže ovládli jej premiérový ročník.

Futbalisti Dubovian si oslavy s pohárom náramne užívali. © trnavaobfz.sk

„Bolo to veľmi ťažké stretnutie, ale myslím si, že sme boli vo väčšej výhode oproti súperovi. Ten sa nedokázal proti nám tak motivovať aj vzhľadom na to, že sme z nižšej súťaže. Chalani podali veľmi dobrý výkon, nechali na ihrisku srdce, ale myslím si, že takýchto ťažkých zápasov sme odohrali už viacero. V našej pohárovej ceste sme porazili Siladice, prešli sme cez Drahovce, to sú mužstvá zo šiestej ligy, takže, áno, bol to dnes výnimočný výkon aj vzhľadom na prostredie, kde sa finále odohralo. Dúfam, že takýchto dobrých výkonov ukážeme ešte viac,“ skonštatoval po zápase tréner Dubovian Miloš Holán.

Veľkým zážitkom pre futbalistov z nižších súťaží bolo aj to, že sa finále odohralo na Štadióne Antona Malatinského. „Jednoznačne chalanov strhlo aj to, že sa odohral v trnavskej City Aréne. Tešili sa na to už v predchádzajúcich pohárových zápasoch a chceli urobiť všetko, aby sme sa dostali až do finále. Všetky zápasy odohrali so srdcom a bojovne,“ doplnil tréner.

K zápasu povedal pár slov aj strelec dvoch gólov a jedna z hlavných opôr Dubovian Erik Svítek: „Je to niečo úžasné hrať na takomto štadióne. Hrali sme disciplinovane a splnili sme všetko, čo sme si pred zápasom povedali. Padli krásne góly, je to jednoducho neopísateľný pocit. Zavar bol vo finále favoritom, no my sme nemali čo stratiť, ale len získať a vyšlo nám to. Klobúk dolu pred celým kolektívom, ktorý hral výborne. Brankár nás vo viacerých momentoch podržal a z víťazstva sa všetci tešíme.“

(th)/trnavaobfz.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava