Aj maturanti z Vrbového sa lúčili so školou emotívne

  • Mladí dnes / Školy
  • 28. mája 2019, 10:00

Pre mnohých študentov Gymnázia Jána Baltazára Magina vo Vrbovom bol piatok 17. mája dňom plným spomienok, emócií a ďakovných slov, ale aj dňom výborných správ.

Pre maturantov Gymnázia Jána Baltazára Magina vo Vrbovom bol piatok 17. mája dňom plným spomienok, emócií a ďakovných slov, ale aj dňom výborných správ. © archív školy

Študentskou hymnou sa začalo slávnostné ukončenie jednej éry – štúdia našich maturantov na našej škole. Srdečné a povzbudivé slová k náročným skúškam si študenti vypočuli nielen od riaditeľky školy, ale aj od žiakov nižších ročníkov. V priebehu rozlúčky ocenili maturantov, ktorí dosiahli mimoriadne študijné a športové výsledky alebo významne reprezentovali školu.

V tento slávnostný deň si žiaci končiacich ročníkov vypočuli správu, ktorú v posledných dňoch s napätím očakávali. Skupina študentov, ktorá sa rozhodla získať viac ako len maturitné vysvedčenie, totiž úspešne absolvovala štátnicové skúšky z anglického jazyka za prítomnosti zástupcov Štátnej jazykovej školy z Trenčína. Táto správa a tiež verše básní od mladších spolužiakov sa niesli aulou a v obecenstve vyvolávali silné emócie. Slová poďakovania od našich končiacich študentov vyčarovali úsmev i slzy dojatia na tvárach vyučujúcich.

Nech boli roky štúdia našich maturantov akokoľvek ťažké, sú už minulosťou. Každému z nich prajeme, aby úspešne zložili maturitnú skúšku a otvorili si tak dvere k ďalšej  životnej ceste!

Gymnázium J. B. Magina Vrbové

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín