Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup na jeseň vystúpia v Piešťanoch!

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 13. mája 2019, 08:00

Tri legendy česko-slovenskej hudobnej scény Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup zavítajú so svojim turné aj do Piešťan. Ich spoločný projekt „Šansóny a iné piesne“ sa teší záujmu a vstupenky postupne ubúdajú. Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity ako „S cizí ženou v cizím pokoji“, „Rozeznávam“, „V penziónu svět“, „Milovať teba“, ale aj na menej známe skladby. Všetky vo vylepšených úpravách.

Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup idú na spoločné turné po prvý raz.

„Už sa pripravujeme, aj keď máme zdanlivo dosť času. Nácvik a príprava si vyžaduje značné úsilie,“ vraví Richard Müller.

Michael Kocáb je jedným z najvýznamnejších intelektuálov a umelcov v Česku. Skladateľ, inštrumentalista, spevák a občiansky aktivista si chvíľu vyskúšal aj politiku, keď pôsobil ako minister pre ľudské práva a národnostné menšiny Českej republiky. Ondřej Soukup je zas skladateľ, ktorý má na konte napríklad hudbu k oscarovému filmu Kolja, či k Jakubiskovej Nejasnej správe o konci sveta alebo k snímke Tmavomodrý svět.

„Michaela Kocába si veľmi vážim a mám ho rád, rovnako ako aj Ondřeja Soukupa. Sú to vynikajúci hudobníci a na naše spoločné turné sa veľmi teším,“ dodáva Richard Müller.

Výnimočné trio precestuje Česko a Slovensko a koncertovať bude štyri mesiace. V rámci turné zavíta aj do Piešťan a to 20. novembra. Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj a v pokladni Domu umenia v Piešťanoch.

 

Richard Müller, Michael Kocáb, Ondřej Soukup

 Šansóny a iné piesne

 

    20.11. 2019 PIEŠŤANY – Dom umenia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava