Školáci súťažili v gymnastickom štvorboji

  • Mladí dnes / Školy
  • 11. mája 2019, 12:00

Priestory telocvične Základnej školy na Brezovej ulici v Piešťanoch sa v utorok 30. apríla rozozvučali školákmi z celého Trnavského kraja. Centrum voľného času Ahoj zorganizovalo majstrovstvá kraja v gymnastickom štvorboji žiakov a žiačok základných škôl. Súťažilo sa v šiestich kategóriách, v ktorých piešťanské školy získali niekoľko cenných kovov.

Krajských majstrovstiev sa zúčastnilo aj niekoľko škôl z piešťanského regiónu. © archív (CVČ)

V kategórii chlapcov si postup na majstrovstvá Slovenska vybojovali najmladší žiaci zo ZŠ Brezová a starší žiaci zo ZŠ Mojmírova. V strednej kategórii nesmieme opomenúť druhé miesto ZŠ F. E. Scherera. Dievčenská kategória bola plne obsadená a na podujatí sa zišla gymnastická špička školáčok z piešťanského regiónu. V najmladšej a strednej kategórii si žiačky zo ZŠ s MŠ Moravany nad Váhom a zo ZŠ Brezová odniesli strieborné poháre. V najstaršej kategórii dievčatá z Moravian potvrdili svoje dominantné postavenie a prebojovali sa na majstrovstvá Slovenska, ktoré sa uskutočnia v Dubnici nad Váhom.

„V mene organizátora chcem poďakovať všetkým účastníkom za predvedené výkony a, samozrejme, držíme palce na celoštátnom kole,“ dodal riaditeľ CVČ Ahoj Miroslav Petráš.

(CVČ)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín