Rezort hľadá nového výkonného riaditeľa

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 10. mája 2019, 08:00

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany (Rezort) má nového predsedu, ale aj nového člena. Konečne po šiestich mesiacoch od komunálnych volieb dokázalo piešťanské mestské zastupiteľstvo navrhnúť predsedu predstavenstva Rezortu, ktorý by bol akceptovateľný aj pre jeho zvyšných členov. Riaditeľ Štefan Šiška však vo svojej funkcii končí, odchádza do dôchodku.

V minulom mesiaci sa na valnom zhromaždení stretli zástupcovia členov Rezortu. Privítali medzi sebou tiež nového člena, prevádzkovateľa podniku La Musica sídliaceho na Teplickej ulici. Spoločnosť na valnom zhromaždení zastupoval Martin Ondko.

V rámci rokovania došlo aj k zvoleniu predsedu predstavenstva Rezortu za mesto Piešťany. Stal sa ním zástupca primátora Michal Bezák. Vymenil po šiestich mesiacoch od volieb predsedu z predchádzajúceho volebného obdobia Petra Tremboša a hlavne získal jednomyseľnú podporu členov organizácie. Tým sa líši od predchádzajúcej nominantky mesta Zuzany Svrčekovej, ktorú ako predsedu predstavenstva za Piešťany odmietali podporiť najmä členovia zo strany obecných samospráv.

Výkonný riaditeľ Štefan Šiška informoval členov organizácie o kontrole hospodárenia zo strany Ministerstva dopravy a výstavby SR. Podľa jeho slov kontrola nepriniesla žiadne finančné sankcie. Šiška tiež hovoril o propagačných aktivitách kúpeľného mesta počas festivalu letectva alebo otvorenia letnej kúpeľnej sezóny.

Počas rozpravy bolo navrhnuté, aby sa v rámci tlačených, ale aj internetových propagačných materiálov viac do popredia posunuli logá členov Rezortu, aby bol prezentovaný ako organizácia združujúca konkrétnych členov z radov podnikateľov a samospráv v regióne.

V závere rokovania informoval Šiška o svojom zámere odísť do starobného dôchodku. Rezort tak bude v najbližšom období hľadať nového riaditeľa.

Jozef Vojčiniak

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav