Zamestnanci Tesca upratali jeho okolie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 1. mája 2019, 12:00

Mesiac apríl sa už tradične niesol v znamení aktivít prospešných pre planétu Zem. Tá totiž každoročne 22. apríla oslavuje svoj deň, a preto sa o nej a jej záchrane celosvetovo rozpráva v týchto dňoch o čosi viac. Svojím kúskom tentoraz prispeli aj zamestnanci piešťanského hypermarketu Tesco.

Dvadsiatka zamestnancov piešťanského hypermarketu neváhala pomôcť prírode vlastnými rukami. (Autor: am)

Napriek nepriaznivému počasiu sa v stredu 24. apríla pracovníci hypermarketu vyzbrojili rukavicami a vrecami na odpad a vybrali sa upratať okolie obchodu. Vyzbierať po neporiadnikoch sa im podarilo mnoho obalov, fliaš, ale našli napríklad aj väčší kartón.

Aktivitu zorganizoval nový riaditeľ piešťanského hypermarketu Štefan Florek. Spolu so „svojimi ľuďmi“ sa upratovania zúčastnil aj on. Zamestnanci sa pritom mohli dobrovoľne rozhodnúť, či v rámci pracovného času chcú ísť upratať okolie, alebo zostanú radšej v obchode.

A tak tí, ktorí sa rozhodli spraviť čosi pre prírodu, strávili chvíľu na čerstvom vzduchu, v uvoľnenej atmosfére sa aj pozhovárali a výsledkom bolo niekoľko plných vriec odpadu. Do podobných aktivít sa plánujú zapájať častejšie.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav