Ukradnuté zrkadlá nahradili novými

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 25. apríla 2019, 08:00

Ešte v januári sme v Piešťanskom týždni písali články o tom, že zmizli dopravné zrkadlá zo železničného podchodu na Vrbovskej ceste a tiež z križovatky Dopravná- Vrbovská. Aj keď to trvalo dlhšie, používatelia podchodu sa dočkali. Úplne nové zrkadlá sú opäť na svojich konzolách.

V nebezpečnom podchode pod železnicou je jedno nové zrkadlo. (Autor: vd)

Obe pomáhajú ľuďom lepšie sa orientovať nielen v dvakrát lomenom neprehľadnom podchode, ale aj pri výjazde z neho. Aby bezpečne prechádzali po priechode pre chodcov či vyrážali na bicykli do križovatky ulíc Dopravná a Vrbovská.

„Zrkadlá v podchode pod železnicou na Dopravnej ulici v Piešťanoch neboli odstránené, ale boli odcudzené. Naši kontrolní zamestnanci túto skutočnosť zistili 7. januára a odcudzenie zrkadiel koordinátor pracoviska Nové Mesto nad Váhom nahlásil na Mestský úrad Piešťany, nakoľko posledné osadenie zrkadiel vykonalo mesto. Zamestnanci radnice túto skutočnosť evidujú a prisľúbili zabezpečenie osadenia nových zrkadiel,“ uviedla Lucia Lizáková, pracovníčka Odboru komunikácie Generálneho riaditeľstva Železníc Slovenskej republiky. A tak sa stalo, zrkadlá opäť pomáhajú ľuďom.

(vd)

Druhé zrkadlo sa nachádza pri križovatke ulíc Dopravná a Vrbovská.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava