Vodiča škodovky cesta zviezla do lesa

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 23. apríla 2019, 08:00

Hasiči v uplynulých dňoch riešili viacero prípadov. Zavolali ich k autonehodám v Modrovej i v Piešťanoch, k požiarom v Borovciach aj v Drahovciach, ba i k planému poplachu na Banku, kde si záhradkár ohrieval zakvitnutý sad pred prízemným mrazom.

Vodič skončil cestu v lesnom poraste v obci Modrová. © KR HaZZ Trnava

Ešte pred príchodom piešťanských hasičov bojoval v piatok 12. apríla v Borovciach s ohňom muž, ktorému v susedstve začala horieť skládka záhradného odpadu. Hasiči menší požiar s rozlohou asi 25 metrov štvorcových zlikvidovali pomocou vysokotlakového prúdu vody.

V lesnom poraste skončil svoju jazdu vodič, ktorý šiel na škodovke cez obec Modrová. Nehoda sa mu stala v sobotu 13. apríla pri zoofarme. O zraneného sa postarali najskôr hasiči, ktorí mu poskytli prvú predlekársku pomoc a neskôr ho odovzdali záchranárom. Na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia, potom sa o auto postarala odťahová služba.

V nedeľu 14. apríla pomáhali hasiči zniesť z bytového domu na sídlisku Adam Trajan nadrozmerného pacienta do sanitky.

Na Banke bojoval proti nočnému mrazu v ovocnom sade záhradník s dvomi fúrikmi, v ktorých mu horelo, aby sa premiešal studený mrznúci vzduch s teplým. Stalo sa to v utorok 16. apríla, keď náš región zasiahli nočné mrazy. Niekto zavolal hasičov, tí prišli, a keď zistili, že záhradkár má všetko pod kontrolou, nechali ho zachraňovať úrodu.

V ten istý deň ešte vyrážali do Drahoviec, kde sa vodičovi Volkswagenu Passat začalo dymiť z auta. Išlo o technickú poruchu motora, hasiči vykonali protipožiarne opatrenia.

Na Bratislavskej ceste v Piešťanoch sa pri predajni PT Univerzál v stredu 17. apríla zrazili dve autá značiek Suzuki a Peugeot. Našťastie, vodičom sa nič vážnejšie nestalo. Hasiči len zlikvidovali vytečené prevádzkové kvapaliny a vozidlá zabezpečili proti požiaru.

Vo štvrtok 18. apríla vyrážali hasiči na Veternú ulicu do Piešťan. Došlo tu k samovznieteniu interiéru po použití fermežovej farby v rodinnom dome v rekonštrukcii. Hasiči na požiar použili práškový hasiaci prístroj.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín