Vodiči pred Lidlom nerešpektujú predpisy

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 18. apríla 2019, 00:00

Nedodržiavanie dopravných predpisov je u piešťanských vodičov tradičným športom. Svoje „umenie“ niektorí nepredvádzajú iba na cestách alebo mestských parkoviskách, ale aj na parkoviskách pri nákupných centrách.

Zastaviť priamo pred vchodom ako tento vodič je vrchol arogancie. (Autor: dan)

Špecialitou je parkovisko patriace obchodnému domu Tesco, kde bez značiek platí pravidlo pravej ruky, ktoré ale nikto nedodržuje.

S dopravou to je už horšie len na parkovisku pri „novej“ predajni Lidl na Bratislavskej ceste. Vodičom nehovorí nič nielen zákaz zastavenia, ale ani žltá čiara, na ktorej parkujú jedna radosť. Parkovacích miest je pritom na parkovisku dostatok, ešte sa asi nestalo, že by bolo celé obsadené. Keďže vymožiteľnosť dopravného práva na parkoviskách patriacich obchodným domom je obtiažna, oslovili sme hovorcu spoločnosti Lidl s otázkou, ako postupovať v takýchto stále sa opakujúcich prípadoch. „Prípadné nedodržiavanie dopravných predpisov môžete riešiť s políciou – mestskou či štátnou,“ radí vedúci úseku komunikácie Lidlu Tomáš Bezák.

Pri nedodržiavaní predpisov je preto potrebné volať políciu a cestní piráti sa možno naučia parkovať na miestach na to určených.

Daniela Serišová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela